One way

Bare Ove sine tanker om litt forskjellig…

Flower

Et lite «Word» tips

I MS Word er det greit å kunne bestemme hvor et langt ord skal deles, dersom det i løpet av en del redigering av teksten skulle ende opp mot slutten av en linje. Uten delingsinformasjon flytter Word hele ordet ned til neste linje, og det ser ofte ikke så fint ut. Dersom du legger inn en bindestrek manuelt (ved å skrive en) blir det ikke så bra når ordet etter mer redigering av teksten allikevel havner på en linje og ikke behøver å deles. Da ønsker du jo ikke noen bindestrek i ordet.

Så her er tipset: sett skrivemerket i ordet der du ønsker at det skal deles og trykk Ctrl+bindestrek. Da vil ordet deles (og bindestrek vises) dersom ordet havner på slutten av en linje, men det vil ikke deles og ingen bindestrek viser dersom hele ordet får plass på en linje.

Comments are closed.